15.12.2013

Fun Run med Emma

Søndag den. 8 løb Emma og jeg et Fun Run, vi skulle løbe 5 km. Emmas far kørte os til Epping og fra der tog vi et tog til Melbourne, da vi ankom til Melbourne tog vi et andet tog til St. Kilda. Der var en stor plads med kvinder der skulle løbe, flere hundrede. Vi fandt den bod, hvor vi kunne få vores trøjer og numre. Vi fandt et toilet hvor vi kunne skifte, der var også et sted hvor vi kunne sætte vores tasker. Der gik ikke længe inde vi 5 km løber skulle starte. 10 km løberne og halv maraton løberne havde allerede løbet.
Det tog Emma og jeg ca. 20 minutter at løbe så det er vi godt tilfreds med. Efter vi havde løbet, fik vi en medalje på grund af vi deltog og en pose med lidt at spise, en drikkedunk og en avis (Jaaa) Vi gik ned til vandet for at få lidt og spise. Efter det tog vi op mod centrum igen.

5 minutter før løbet