14.07.2013

Campen

Vi ankom meget sent om aften i Sydney, Rob og Lioni ventede på os i lufthavn. De kørte os ud til en campen lidt udenfor Sydney. De andre elever var gået i seng, så vi listede os ind på værelserne fordi vi ville ikke vække dem. Vi var desværre gået glip af vores første dag, men de andre elever havde ikke lavet så meget den første dag.

Anden dag, startede vi med at spise morgen mad. Rob kom ned og spurte os om vi ville synge den danske Nationalsang, for det havde alle de andre gjort den første dag. Vi valgte at sige ja og det gik ikke så godt vi var kun 4 piger og vi kunne kun det første vers men hvad så det var sjovt:-)
Lidt sener skulle vi ind til Sydney, vi så Operaen og vi var ude at sejle, hvor man kunne tage en masse gode billeder af Sydney. Om aftnende var der et show, hvor en masse elever fra forskellige skoler, kom for at vise deres skoleuniformer frem:-) Et par drenge valgte at danse Gangnam Style for os, det var nu meget sjovt:-)

Så blev det vores sidste dag og alle eleverne var forberedte på talen showet, som forgik om aftnende. Vores gruppe (Koala) og en anden gruppe skulle lave en dans, vi valgte at lave det som et flashmob. Nogle af de andre grupper sang eller spillede på et instrument.

Næste morgen skulle vi alle ud til lufthavn og vider ud til vores værtsfamilier. Jeg skulle med bus nummer to, vi var 45 elever som skulle med den bus og være elev havde 2 tasker med. Den ente med at nogle af kufferten måtte stå i mitter gangen for at der kunne være plads til dem alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar