13.07.2013

Turen til Australien

Den 8 juli gik min tur mod Australien, den var lidt besværlig. Vi var 4 piger som skulle rejse sammen, vi skulle fra København til London men vores fly var først forsinket og bag efter gik det i stykker. Vi ente så med at tage af sted da vi skulle være ankommet til London.

Da vi landede i London løb vi alt hvad vi kunne får at nå det næste fly, men vi nåde det ikke:-(
Det var meningen at vi skulle mødes med nogle andre elever fra Sverige, Norge, Finland og en voksen som skulle flyve med os videre men da vi ikke nåde flyet var vi på egen hånd.
Vi fik vores biletter ændret til den næste morgen så vi skulle sove på hotel, vi fik ikke sovet meget men der var betalt morgene mad så der blev spist får vi skulle lave af fly mad de næste par gange:-(
VI fløj videre til Koala Lumpur og videre til Sydney, da vi ankom til Sydney, var de lidt skræmte af at vi havde været i Koala Lumpur, men da i fortalte dem at vi kun havde været i lufthavn var de helt rolige:-)

I Sydney blev vi kørt ud til en Camp, hvor der var en masse andre udviklings elever fra alle mulig steder i Europa. På grund af vores uheld med flyet gik vi det svære glip af den første dag på Campen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar